Despre noi

7Advertising: ofera servicii de creatie, grafica, webdesign, campanii de direct mailing, campanii online.

7 Events: organizare de evenimente, de la banchete de absolvire a facultatii, nunti, petreceri private, la targuri tematice.
Evenimentele se organizeaza la cerere.

7 Training: Ramura 7Training reprezinta cea mai noua ramura a companiei. Proiectul 7Training consta in seminarii pe diverse teme printre care: vanzari, management, advertising, IT, antreprenoriat, etc.

Sesiunile de training-uri au un nivel diferit de informatii, pe care trainerii nostrii il transmit participantilor. In functie de tema, se trece prin 4-5 niveluri diferite, incepand cu notiuni de introducere, astfel incat cei care ajung la ultimul nivel din tema aleasa, poseda cunostintele necesare pentru a activai in domeniul ales.

7Training se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa invete ceva nou sau sa isi aprofundeze cunostintele intr-un anumit domeniu.

Participarea la trainingurile noastre duc la dobandirea de noi cunostinte sau aprofundarea unor notiuni de baza. Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu o persoana de succes cu interese similare si vor primi o diploma de participare care atesta interesul lor in auto-perfectionare. In acelasi timp poate deschide noi posibilitati pentru angajare.

Pentru mai multe informatii puteti trimite mail la: training@7advertising.ro

 

Parteneri

Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati pe e-mail.