Editia III: CUPA TBB

CUPA TBB

 

Inscriere

----------------------------------------------------------------------------------------------- 
Sambata 9 iunie, a avut loc in campusul Politehnicii, CUPA TBB.
Felicitari castigatorilor si celor 40 de participanti, zilele urmatoare vom urca clasamentul complet pe pagina de facebook.

Multumim pentru implicare si sprijin partenerilor BikesPlanet, Giant si Crismedical - cu punctul de prim ajutor. 

Multumim ca au fost alaturi Senvicioteca si InghetataDelicioasa.ro.

Multumim sponsorilor: BikesPlanet, Veloteca, Asociatia BateSaua, Editura Niculescu, Crismedical, TCC, Giant, MisticCenter, VTC, Lasertag Arena.

Multumim Politehnica Bucuresti pentru ca ne-au pus la dispozitie spatiul.

Multumim partenerilor media: Adevarul, Dupa-Ore, Roton, Giant, ExtremeAddict, Asociatia Drumetii Montane, MBike, Freerider, BikeEvents, Vinsieu.ro, insport.ro, Biketime.ro, recomand.ro, gsp.ro, time4news.ro, informatiadebucuresti.ro, thenewsfinder.com, monden.firesse.ro, VWI ESTIEM, sport.publicare.ro, roportal.ro, bucuresteni.ro, evenimente-bucuresti.ro, biciclete.net, niuzer.ro, sport.rol.ro, aplicatii-soft-web.ro. (sper ca nu am uitat pe nimeni).

Poze de la CUPA TBB gasiti in cele 2 albume de mai jos. Va rugam sa va tag-uiti si sa mai postati ce poze ati facut sambata. In curand si filmuletele :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.314935325257489.76915.277740962310259&type=3

si 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.315150545235967.76957.277740962310259&type=3
 
------------------------------------------------------------------------------------------------

Datorita numeroaselor cerinte, am decis sa prelungim perioada de inscriere pentru CUPA TBB, inclusiv in ziua evenimentului. 

Astfel, doritorii se pot inscrie astazi si maine fie la magazinul BikesPlanet sau online apasand butonul de mai sus si sambata direct in Politehnica intre orele 9:30-10:30. La 10:40 se va pleaca intr-o tura de recunoastere a traseului si la ora 11:00 va incepe prima din cele 5 probe, proba de viteza.


Vino sambata 9 iunie la prima velo-competitie din Bucuresti, in campusul Politehnicii, langa Rectorat si Coloana Infinitului.

Inscrierile se pot face la magazinul BikesPlanet din B-dul Iuliu Maniu, Nr. 8A, sector 6, Bucuresti si online pe site-ul www.7advertising.ro/tbb.html. Ultima zi de inscrieri este 6.06.
Taxa de inscriere: 10RON/persoana, se poate plati online pe site sau in numerar la magazinul BikesPlanet, in intervalul orar 11:00-19:30.
Varsta minima de inscriere 18ani. 

Pe 9 iunie pe te asteptam la ora 10:00 pentru a ridica numerele de concurs si pentru a recunoaste traseul. La ora 11:00 se pleaca in prima proba din competitie: 20km traseu pentru barbati ( 8 ture *2,5 km) , 15km traseu pentru femei (6 ture *2,5 km), traseu pe aleile din Politehnica.

Dupa ce toata lumea a terminat prima proba a competitiei, urmeaza celelalte probe obligatorii din competitie: probele de jaloane, forta, indemanare pe bicicleta si probe de cunoastere bicicleta si legislatie.

In fiecare proba participantii vor primii un numar de puncte in functie de rezultatul obtinut. Toate persoanele inscrise trebuie sa participe si sa finalizeze toate probele competitiei, pentru a avea sansa de a intra in tura finala. Primii 30 participanti (la ambele categorii feminin si masculin), ca si numar de puncte obtinute la sfarsitul probelor obligatorii, intra in proba finala, o tura de 2,5 km in urma careia se stabilesc primii 3 castigatori.

Inainte de tura finala, se va realiza un concurs de stafeta. Acesta este format din 6 ture a 1 km. Echipa trebuie sa fie formata din 3 persoane, din care minim o persoana de sex feminin. Fiecare persoana va trebui sa parcurga 2 ture. Inscrierile se fac in ziua respectiva.
Premii oferite de partenerii nostrii pentru castigatorii CUPEI TBB:

- vouchere reducere 20%, 15% si 10% oferite de BikesPlanet
- vouchere revizii gratuite biciclete oferite de BikesPlanet
- vouchere reducere 20% pentru inchirieri biciclete oferite de Bate Saua
- vouchere reducere 20% pentru cursuri de initiere oferite de Bate Saua
- vouchere jocuri gratuite la Lasertag-Arena
- carti oferite de Editura Niculescu
- vouchere reducere oferite de Editura Niculescu
- set analize medicale gratuite oferite de Crismedical
- vouchere reducere oferite de Crismedical
- vouchere tuns + manichiura gratuit oferite de Mistic Center
- vouchere reducere la Salonul Mistic Center
- 5 vouchere 1500E, 2 vouchere 1000E si 2 vouchere 500E oferite de VTC, care pot fi folosite ca parte a unui proiect de "cladire inteligenta" realizat impreuna cu acestia
- vouchere reducere 5% oferite de VTC, folosibile intr-o colaborare cu acestia
- benzi reflectorizante si alte produse pentru biciclisti
- reviste MBike si cataloage biciclete
- vouchere 50E, 75E, 100E oferite de TCC, care pot fi folosite ca reducere la un site creat de TCC

- vouchere reducere 10% reducere pentru toti participantii oferite de Giant

- CUPA TBB pentru locul 1 barbati
- CUPA TBB pentru locul 1 femeiRegulament CUPA TBB:

Participantii se obliga:
- Sa urmeze indrumarile organizatorilor. 
- Sa aibe un comportament Fair Play fata de ceilalti participanti.
- Sa cunoasca regulamentul concursului, necunoasterea acestuia ne fiind admisa ca si scuza in cazul penalizarilor sau descalaficarii. Participantii descalificati nu vor primi taxa de inscriere inapoi, nu vor primi premii sau diploma de participare.
- In cazul retragerii din cursa sau forta majora, taxa de participare nu va fi inapoiata.
- Sa protejeze mediul inconjurator si sa nu lase resturi, ambalaje, sticle,etc
- Participantii vor purta echipament de protective, purtarea castii este obligatorie.
- Participantii sunt rugati sa nu franeze brusc, pentru a nu crea incidente.
-Orice fel de incident aparut intre un participant al TBB si un alt participant al TBB sau o persoana oarecare din zona de desfasurare a concursului, va fi solutionat pe cale amiabila intre persoanele in cauza. 7Advertising nu va fi tras la raspundere pentru nici un tip de probleme cauzate de participant. Acestia vor raspunde in fata organelor de mentinere a linistii publice.
- Prin inscrierea la competitie pe proprie raspundere, concurentul renunta la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, a partenerilor sau a sponsorilor pentru eventualele daune materiale sau accidente.
- Bicicletele cu care se inscriu participantii trebuie sa fie propulsate doar prin forta umana.


*7Advertising, initiator al proiectului TBB si organizator al editiei a3a, are toate aprobarile necesare de la Universitatea Politehnica Bucuresti.
*7advertising isi rezerva dreptul de a isi selecta participantii la competitie.

 


 

Inscriere

 Parteneri 

                                             

 

Parteneri

Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati pe e-mail.