Editia V: Treasure Hunt 3.0

ed 5

Concursul Treasure Hunt marca TBB ajunge la a 3a editie. 

Treasure Hunt 3.0 isi schimba locatia.
Va asteptam duminica, incepand cu ora 15:00 in Campusul Politehnicii, langa cladirea Rectoratului (cei care nu ne gasesc ne pot contacta la numarul 0724.610.472). Concursul se va desfasura in intervalul 15:00-19:00, iar primii 100 de biciclisti prezenti la eveniment se pot inscrie la CUPA TBB din 23septembrie, platind numai 10RON. Nu uitati sa aveti la voi un aparat foto sau telefon mobil cu camera.

Pentru cei care nu au participat pana acum, evenimentul cuprinde 4 probe, iar primele 2 echipe care vor aduna cele mai multe puncte vor primii premii din partea partenerilor. Toti participantii care termina probele vor primii diplome de participare.

Proba 1: Treasure Hunt: echipele, formate din 2 biciclisti, dintre care minim unul trebuie sa aiba 18ani, vor primi o lista cu obiective din Bucuresti, pe care vor trebui sa le gaseasca/pozeze/afle informatii in maxim 2 ore. Timpul maxim de inscriere este ora 17:30, la ora 19:00 fiind finalul concursului.

Vor mai exista inca 2 probe prin care biciclistii isi vor testa indemanarea in mersul cu bicicleta si o proba de testare a cunostintelor privind legislatia rutiera pentru mersul cu bicicleta in trafic.

Pentru cei care au fost deja la editiile trecute: obiectivele vor fi total diferite, iar probele din parc nu vor semana deloc cu ce a fost pana acum.

Nu exista taxa de inscriere, inscrierea echipelor se face ad-hoc. Biciclistii care nu au echipa sunt asteptati duminica in parc, echipe se vor face si la fata locului.


*7advertising isi rezerva dreptul de a isi selecta participantii la competitie.


 

Parteneri

Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati pe e-mail.