Editia VII: CUPA TBB

ed 5

CUPA TBB, editia toamna 2012

Inscriere


Din cauza unor schimbari de ultim moment venite din partea UPB, CUPA TBB, nu va mai avea loc pe 23 septembrie in campusul Politehnicii.

Vom anunta in cel mai scurt timp unde si cand se va muta CUPA TBB si care sunt surprizele pe care le pregatim pentru ultimele luni din acest an.

Biciclistii care s-au inscris deja, vor participa gratuit la urmatorul eveniment TBB.


CUPA TBB, reprezinta prima velo-competitie din Bucuresti. Prima editie a avut loc pe 9 iunie, in Campusul Politehnicii, intr-o zi extrem de calduroasa, concurentii trecand prin 4 probe care testau abilitatile si rezistenta fiecaruia, iar cei mai buni au fost diferentiati printr-o proba suplimentara de sprint. Cele 4 probe au fost: viteza (20km pentru barbati/15km pentru femei), jaloane, forta, mersul incet si o proba surpriza prin care trebuia aruncat cu mingea din mers. 

Cea de-a 2 editie a CUPEI TBB are loc in data de 23 septembrie 2012, locul unde se vor desfasura probele fiind acelasi, Campusul Politehnicii Bucuresti, langa Cladirea Rectoratului. Competia va incepe de la ora 10:00.

Ce aduce nou editia din toamna:

- proba de viteza va fi pe un traseu nou pe o distanta mai mare

- celelalte probe sunt gandite astfel incat nici un tip de bicicleta sa fie avantajata; toti concurentii, fie ca vor avea cursiera, mtb sau alt tip de bicicleta, vor avea sanse egale

- premii in bani si produse oferite pentru castigatori

- diplome si vouchere reduceri la partenerii nostrii.


Inscrierea se poate face direct pe site, plata de 30RON se face online apasand butonul de mai sus.

Regulament:

Participantii se obliga:
- Sa urmeze indrumarile organizatorilor. 
- Sa aibe un comportament Fair Play fata de ceilalti participanti.
- Sa cunoasca regulamentul concursului, necunoasterea acestuia ne fiind admisa ca si scuza in cazul penalizarilor sau descalaficarii. Participantii descalificati nu vor primi taxa de inscriere inapoi, nu vor primi premii sau diploma de participare.
- In cazul retragerii din cursa sau forta majora, taxa de participare nu va fi inapoiata.
- Sa protejeze mediul inconjurator si sa nu lase resturi, ambalaje, sticle,etc
- Participantii vor purta echipament de protective, purtarea castii este obligatorie.
- Participantii sunt rugati sa nu franeze brusc, pentru a nu crea incidente.
-Orice fel de incident aparut intre un participant al TBB si un alt participant al TBB sau o persoana oarecare din zona de desfasurare a concursului, va fi solutionat pe cale amiabila intre persoanele in cauza. 7Advertising nu va fi tras la raspundere pentru nici un tip de probleme cauzate de participant. Acestia vor raspunde in fata organelor de mentinere a linistii publice.
- Prin inscrierea la competitie pe proprie raspundere, concurentul renunta la orice drept de a solicita despagubiri sau de a recurge in instanta impotriva oricarei persoane implicata in organizarea competitiei, a partenerilor sau a sponsorilor pentru eventualele daune materiale sau accidente.
- Bicicletele cu care se inscriu participantii trebuie sa fie propulsate doar prin forta umana.

- Taxa de inscriere nu se returneaza.

 Parteneri

Newsletter

Abonati-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele noutati pe e-mail.